bábelőadás

2019.06.16. 11:32

Balatonalmádi ovisok szeretek meglepetést a rendőröknek

A Városi Baleset-megelőzési Bizottság ülésén a balatonalmádi óvodások közlekedésbiztonsági bábelőadást tartottak, tudtuk meg a rendőrségtől.

Kovács Erika

Az Almádi Magocskák Óvoda Mókus csoportja bábelőadásán a kicsik a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályait mutatták be Fotó: Rendőrség

Az Almádi Magocskák Óvoda Mókus csoportja bábelőadásán a kicsik a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályait mutatták be, saját készítésű bábokkal és díszlettel. Az előadás után Papp Csongor címzetes rendőr alezredes, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályvezetője beszélt az elmúlt egy év baleseti helyzetéről.

Az Almádi Magocskák Óvoda Mókus csoportja bábelőadásán a kicsik a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályait mutatták be
Fotó: Rendőrség

A legfőbb okok között utalt a gyorshajtásra, illetve arra, hogy többen nem adtak elsőbbséget, és megszegték az előzés szabályait. Stanka Mária őrnagy a Hallgatsz vagy hallasz? nevű kampány kapcsán a mobiltelefon veszélyeit taglalta, a vízi mentők pedig a strandokat érintő biztonságára hívták fel a figyelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!