üzenetek

2019.10.02. 08:55

Pápai áruházban verekedett a féltékeny nő

Vádat emelt a Pápai Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt egy 22 éves nővel szemben, aki az egyik helyi áruházban azért vert meg egy nőt, mert az telefonos üzeneteket küldött akkori barátjának, közölte Gulyás Ildikó megyei főügyészségi szóvivő.

Kovács Erika

A vádirat szerint a fiatal nő az üzenetek miatt haragudott, és amikor július elején, az egyik helyi nagyáruházban meglátta a másikat, kikapta a kezéből a telefonját, földre dobta, megrángatta a nő haját, a táskájával arcon ütötte, megrúgta. A verekedést végül a nővel levő lány fejezte be, és a verekedő a haragosát még távozásakor is meglökte. A megvert nő nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásokat szenvedett, és magánindítványban könnyű testi sértésért is kérte a felelősségre vonást. Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzést, és a verekedő nő próbára bocsátását indítványozta a Pápai Járásbíróságnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!