közokirat-hamisítás

2020.01.17. 15:41

Hamis engedéllyel lépett pályára a halimbai focista

Közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás egy 18 éves halimbai és egy 41 éves nemesgulácsi férfival szemben, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Előfordul, hogy az NB I-es futballrangadókra itthon több fogadást kötnek, mint a legnépszerűbb külföldi bajnokságok nagy derbijeire

Fotó: Illusztráció

Közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 18 éves halimbai sportoló és egy 41 éves nemesgulácsi edző ellen. A fiatal labdarúgó 2019. november 3-án Zircen, egy mérkőzésen úgy lépett pályára, hogy őt az edzője egy másik játékos adataival kiállított versenyengedély és az ahhoz tartozó sportorvosi engedély bemutatásával szerepeltette.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek. – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!