nyomozás

2020.02.19. 11:00

Összetört több autót Pápán, majd elhajtott

Befejezte a Pápai Rendőrkapitányság annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 60 éves szerecsenyi sofőrrel szemben folytatott.

Polgár Tibor

A baleset következtében személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős Fotó: rendőrség

Az eljárás adatai szerint egy 60 esztendős szerecsenyi lakos december 8-án az esti órákban személygépkocsijával közlekedett Pápa belterületén. Haladása során járműve jobb elejével nekiütközött az út szélén szabályosan parkoló két autónak, majd adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott.

A baleset következtében személyi sérülés nem történt, viszont anyagi kár keletkezett – közölte a Naplóval a Pápai Rendőrkapitányság, amelynek körzeti megbízottjai a bejelentést követő egy órán belül Vanyola külterületén megállították a balesetet okozó sofőrt.

A rendőri intézkedéskor felmerült a gyanúja, hogy a 60 éves férfi ittas állapotban vezetett, ezért mintavétel céljából előállították a pápai kórházba. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A baleset következtében személyi sérülés nem történt, de az anyagi
kár jelentős Fotó: rendőrség

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!