rendőrségi hírek

2020.04.20. 16:00

El volt tiltva a vezetéstől, mégis kormányhoz ült a hárskúti sofőr

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

police.hu

Fotó: Archív

Az elmúlt 24 órában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, két embert fogott el, közülük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Hat személyt állítottak elő, köztük két főt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre.

A rendőrök Veszprémben, a Haszkovó utcában igazoltattak egy személyautóval közlekedő 21 éves hárskúti lakost 2020. április 19-én 10 óra 5 perckor. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy a sofőrt a Veszprémi Rendőrkapitányság 2020. augusztus 10-ig eltiltotta a járművezetéstől. A fiatal férfit előállították, és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!