ráadásul jogsi nélkül furikázott

2020.04.19. 18:30

Többszörösen körözött pápai férfit kapcsoltak le a rendőrök Zircen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vettek egy 41 éves pápai sofőrt.

Fotó: police.hu

A járőrök 2020. április 18-án 11 óra körül Zirc belterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét – adja hírül a police.hu.

Az intézkedés során a 41 éves pápai lakos nem tudta átadni vezetői engedélyét a rendőröknek, mivel a Pápai Rendőrkapitányág 2020. december 16-ig eltiltotta a járművezetéstől.

A rendőrök megállapították továbbá, hogy a sofőr ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság két elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban rá kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg. A meg nem fizetett büntetéseket a bíróság elzárásra változtatta át, amelyek letöltését nem kezdte meg a körözött személy.

A férfit a járőrök előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, szabálysértési őrizetbe vették, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Ellene a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!