24 óra rendőrségi krónikája

2020.05.31. 11:33

Pulán találták meg az ország másik végéből eltűnt kamasz lányt

A járőrök május 30-án, szombaton Pulán igazoltattak egy 17 éves lányt.

Forrás: archív

Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a fiatallal szemben a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki eltűnés miatt. A lányt előállították, majd hozzátartozójának átadták – adja hírül a police.hu.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, tíz főt fogott el, köztük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Nyolc embert állítottak elő, közülük hat személyt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre.

A védelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletben meghatározottak megszegése miatt 2020. május 4. 0 óra és 2020. május 30. 24 óra között a rendőrök Veszprém megyében 10 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, és 2 szabálysértési feljelentést tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!