garázdaság badacsonytomajon

2020.06.25. 11:00

Összeveszett a barátnőjével, majd egy közelben parkoló autón töltötte ki a dühét

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 31 éves szombathelyi férfival szemben folytatott.

Fotó: police.hu

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy 2019. augusztus 8-án 13 óra 40 perckor Badacsonytomajon, egy parkolóban a 31 éves szombathelyi férfi szóváltásba keveredett barátnőjével – írja a police.hu.

A férfi hangosan kiabált, fenyegetőzött, majd dühében egy ott parkoló autó ajtajába rúgott, ami megrongálódott százezer forintot meghaladó értékben.

Az elkövető ezután elmenekült a helyszínről. A kiérkező járőrök a férfi felkutatására indultak, akit néhány perccel később a 71-es számú főúton igazoltattak.

A rendőrök a szombathelyi lakost előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!