mindenkit lekapcsoltak

2020.10.13. 13:27

Előzés kanyarodósávon, áthajtás a piroson – rendőrségi videón a Veszprém megyei szabálytalankodók

A Veszprém megyei rendőrök is folyamatosan ellenőriznek a megye útjain, a cél a szabálysértők kiszűrése.

Forrás: rendőrség

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a közlekedési balesetek jelentős részében nagy szerepet játszik az előírt közlekedési szabályok megszegése, ezért a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a balesetek megelőzése érdekében folyamatosan ellenőrzik az illetékességi területükön lévő utak forgalmát – írja a police.hu. A rendőrök fedélzeti kamerákkal felszerelt autókkal is végzik az ellenőrzést, 2020. október első két hetében négy jogsértést rögzített a szolgálati gépkocsi fedélzeti kamerája.

A 71-es számú főúton, Csopakon egy autós az előzés szabályait szegte meg, Monostorapátiban egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi pedig nem viselt bukósisakot, valamint egy gyermeket is szabálytanul szállított a járművén. Badacsonytomajon két személygépkocsiról készült felvétel, amikor a piros jelzés ellenére hajtottak át a vasúti átjárón. A rendőrök valamennyi járművezetőt megállították és intézkedtek velük szemben.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a továbbiakban is folytatja az ehhez hasonló jellegű ellenőrzéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!