nagyon nem bírt magával

2021.01.28. 10:45

Szitkozódott, földhöz vágta a maszkját, és még a rendőröket is meg akarta verni egy férfi Balatonalmádiban

A Veszprémi Járásbíróság szabálysértési tárgyaláson meghozott végzésével 144 óra közérdekű munka büntetéssel sújtotta azt a 43 éves Pest megyei férfit, akivel szemben garázdaság, rendzavarás, személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése és köztisztasági szabálysértés, valamint fertőző betegség elleni védekezés elmulasztása szabálysértés miatt indult eljárás.

Forrás: pixabay.com

A férfi egy Balatonalmádiban található üzletben és dohányboltban, valamint az üzletek előtti helyen a vevőket inzultálta, folyamatosan trágár szavakkal szidalmazta, a maszkviselési szabályokat nem tartotta be, a nála lévő maszkot a földre dobta – írja közleményében a Veszprémi Törvényszék.

A helyszínre érkező rendőröknek nem igazolta magát, adatait nem diktálta be, illetve az intézkedést biztosító katonát és az intézkedő rendőröket verekedésre hívta fel.

A férfiról kiderült, hogy vele szemben elfogatóparancsot adtak ki, aminek következményeként a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították. Ebből adódóan szabálysértési őrizetbe vételére a szabálysértések elkövetését követő napon került sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!