balhé füreden

2021.01.21. 16:00

Úgy lábon rúgta a barátnőjét inzultáló férfit, hogy eltörött a térde

Vádat emelt súlyos testi sértés bűntette miatt a Veszprémi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki úgy megrúgta a barátnőjét inzultáló férfit, hogy eltörött a lába, tudtuk meg Kulmanné Cs. Varga Edit főügyészségi helyettes szóvivőtől.

Kovács Erika

Fotó: pixabay.hu

A vádirat szerint a 26 éves férfi barátaival és barátnőjével Balatonfüreden, egy éjszakai klubban szórakozott, tavaly augusztusban. A barátnője a vendéglátóhely teraszán tartózkodott, amikor odament hozzá egy ismeretlen, ittas férfi, és simogatni kezdte a fenekét, majd bele is harapott. A lány elzavarta, majd a történteket elmondta a barátjának, aki elindult, hogy megkeresse az illetőt.

Ismerősei próbálták visszatartani a bokszoló múlttal rendelkező férfit, de nem sikerült. Végül megtalálta a barátnőjét zaklatót, majd a vitájuk után ököllel rátámadt, ami a 26 éves férfi egyik barátját érte, mert közéjük ugrott, hogy megakadályozza a verekedést. A férfi ezek után sem csillapodott le, és kétszer úgy rúgta lábon barátnője zaklatóját, hogy eltörött a térde.

Az ügyészség a vádiratában a férfival szemben tárgyalás mellőzésével felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott a Veszprémi Járásbíróságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!