Súlyos baleset lett a figyelmetlenség következménye Csopaknál

Az eset körülményeit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Forrás: rendőrség

Személyi sérüléses baleset történt a 73-as számú főúton 2021. április 8-án, 17 óra 34 perckor – írja a police.hu. Egy férfi közlekedett személygépkocsival Veszprém felől Csopak irányába, amikor az előtte haladó jármű előzésébe kezdett, de nem győződött meg arról, hogy előzését egy autó már megkezdte.

Utóbbi sofőrje – hogy az ütközést elkerülje – balra kormányozta a gépkocsiját, majd a bal oldali útpadkáról a jobb oldali árokba sodródott, és egy fának csapódva állt meg.

Fotó: rendőrség

A balesetben a jármű vezetője súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: rendőrség

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két embert fogott el, közülük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Tizennégy személyt állítottak elő, köztük egy főt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre.

Kapcsolódó írásunk:

https://www.veol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/fanak-hajtott-egy-auto-a-73-as-fouton-4557508/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!