Kiemelkedő munkát végez a Veszprém megyei rendőrség

Egyhangúlag elfogadta Fellegi Norbert rendőr ezredesnek, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének az éves beszámolóját a Veszprém megyei közgyűlés július 8-án.

Kovács Erika

Fellegi Norbert megyei rendőr- főkapitány Fotó: rendőrség

Fellegi Norbert Veszprém megye tavalyi közbiztonsági és bűnügyi helyzetéről, valamint a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az ezzel kapcsolatos feladatokról beszélt. Elmondta, a megyében 2020-ban stagnált a regisztrált bűncselekmények száma, emellett a felderítés és a nyomozás eredményessége országosan kiemelkedő volt. Rámutatott, a közbiztonság szilárd és szélsőségektől mentes, ritkán fordul elő súlyos, a szubjektív közbiztonságérzetet negatívan befolyásoló bűncselekmény Veszprém megyében.

Fellegi Norbert megyei rendőr- főkapitány
Fotó: rendőrség

A beszámolón elhangzott egyebek mellett, hogy példaértékű a bűn- és baleset-megelőzés, az ittas járművezetők forgalomból való kiszűrése pedig a jövőben is kiemelt feladatuk lesz a rendőröknek, és idén is cél a közlekedésbiztonság javítása. A megyei rendőrfőkapitány méltatta az önkormányzatokkal való együttműködést, illetve a támogatásukat, a képviselők pedig megköszönték a megye rendőreinek munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!