Ózdon fogták el a férfit, aki meglopta kollégáját az egyik veszprémi munkásszállón

A veszprémi rendőrök 2021. augusztus 17-én őrizetbe vették és kifosztás miatt gyanúsítottként kihallgatták a 31 éves elkövetőt.

Forrás: rendőrség

Veszprém egyik munkásszállójának lakója tett bejelentést a rendőrségen 2021. június 23-án reggel arról, hogy amíg ő aludt, egyik munkatársa besurrant a szobába és az éjjeliszekrényben tartott tárcájából több mint százezer forintot ellopott – írja a police.hu.

A sértett a tettes matatására felébredt, de mivel látta, hogy a pénztárcája a helyén van, megnyugodott és tovább aludt. Reggel vette észre, hogy eltűnt a pénze.

Az eljárás adatai szerint a férfit, aki az elkövetés éjszakáján a sértett szobájában járt, a főnöke a munkából elküldte, és azután ismeretlen helyre távozott.

Fotó: rendőrség

Az ellene kiadott körözés alapján a 31 éves elkövetőt 2021. augusztus 17-én Ózdon elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra.

A férfit bűnügyi őrizetbe vették, majd kifosztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A tettes a bűncselekmény elkövetését elismerte, és a sértett részére az ellopott összeg egy részét már megtérítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!