Barbárok

2021.12.02. 19:01

Ketten is megerőszakoltak egy nőt egy Veszprém megyei munkásszálláson, egyikük videót is készített róla

Többek által elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség két mongol állampolgárságú férfi ellen.

Forrás: Pixabay

A vádirat szerint a 25 és 31 éves férfiak munkavállalás céljából tartózkodtak Veszprém megyében, s velük egy házban, a szálláshelyükként szolgáló munkásszálláson lakott a szintén mongol sértett, valamint annak élettársa - írja közleményében a Veszprém Megyei Főügyészség.

 

2020. november 7-én csak a két férfi és a nő tartózkodott a házban, ahol a sértett főzött, közben közösen szeszes italt is fogyasztottak, majd a kora délutáni órákban a nő bement a saját szobájába aludni.
 

A két férfi, kihasználva, hogy rajtuk kívül nincs más az épületben, mintegy másfél óra elteltével bement a sértett szobájába, s ott az alvásból felriadt sértetten mindketten erőszakot követtek el. Ezután egyikük még egyszer visszament megismételni tettét, miközben társa mobiltelefonnal videófelvételt készített róluk.
 

A szexuális erőszak súlyosabban, 5 évtől 10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, amennyiben a sértettel szemben többen, egymás cselekményéről tudva követik el a bűncselekményt.
 

Az ügyészség a vádiratában az elkövetőkkel szemben fegyházbüntetés kiszabására valamint kiutasításukra tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak.
 

A büntetőeljárás megindításakor letartóztatásba került két férfival szembeni kényszerintézkedést az ügyészség indítványára a bíróság az ítélet kihirdetéséig fenntartotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!