Egy hulladéklerakó is kigyulladt

2022.03.21. 14:39

Nagy tüzek tomboltak megyénkben a hétvégén

Többen fedél nélkül maradtak, amikor kigyulladt a házuk, és tűz keletkezett egy hulladéklerakón is az elmúlt hétvégén, tudtuk meg Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivőtől.

Kovács Erika

Meggyulladt a várpalotai hulladéklerakó is, ahol hatszáz négyzetméteren égett a kommunális hulladék és a gumi, hatalmas fekete füst kíséretében

Ismeretlen okból gyulladt ki egy ház teteje Marcalgergelyiben. Az épület lakhatatlan lett, a két lakó rokonoknál kapott menedéket. 

Adásztevelen ugyanez történt, abban a családi házban öten laktak, nekik a polgármester biztosított szállást. A tüzeket a pápai tűzoltók oltották el. 

Meggyulladt a várpalotai hulladéklerakó, ahol hatszáz négyzetméteren égett a kommunális hulladék és a gumi, hatalmas fekete füst kísértében. Az oltásnál a pétfürdői, a balatonfűzfői, a veszprémi, a székesfehérvári tűzoltók nagy erőkkel dolgoznak, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával. Az oltásnál több munkagéppel is segítettek nekik, ugyanis jelentős mennyiségű földet hordtak a területre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!