Közbiztonság

2022.04.30. 10:00

Mészáros Gábor lett az Év veszprémi rendőre

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a város közbiztonsága érdekében kifejtett példamutató rendőri munkája elismeréséül Mészáros Gábor rendőr százados részére Az Év Veszprémi Rendőre díjat adományozott.

Juhász-Léhi István

Mészáros Gábor szakmai felkészültségével aktívan járul hozzá Veszprém város közrendjének védelméhez Fotó: önkormányzat

Mészáros Gábor rendőr százados 2010-ben lépett szolgálatba a Veszprémi Rendőrkapitányságon, ahol a vizsgálati osztály vizsgálójaként több veszprémi és az agglomerációhoz tartozó lakásbetörés, lopás, csalássorozat felderítésében, illetve eredményes vizsgálatában vett részt. Szakmai tudása és személyisége elismeréseként 2019. évtől kezdődően alosztályvezetői beosztásba került. A vizsgálati osztály élet- és ifjúságvédelmi alosztályának vezetőjeként munkához való hozzáállásával, eredménycentrikusságával személyes példát mutat kollégáinak.

Többgyermekes családapaként rendkívül fontos számára, hogy a Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén élő családok lakóhelyükre mint az egyik legélhetőbb és legbiztonságosabb magyarországi területre tekintsenek, a gyermekek barátságos környezetben szocializálódjanak, a közterületeken rend uralkodjon. 

Forrás: önkormányzat


Munkája során tanúbizonyságot tett szakmai felkészültségéről, hivatástudatáról. Kiemelkedően magas színvonalú munkavégzése, kimagasló eredményei révén elévülhetetlen érdemeket szerzett a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnügyi szakterületi állománya körében. Szakmai felkészültségével, többéves gyakorlati ismereteivel aktívan járul hozzá Veszprém város közrendjének védelméhez, a kapitányság bűnügyi eredményeihez. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!