24 óra krónikája

2022.07.13. 10:00

Jogsi nélkül vezetett a devecseri férfi, őrizetbe vették a rendőrök

A rendőrök július 12-én délelőtt Devecserben, a Mikes Kelemen utcában igazoltattak egy 22 éves fiatalembert, aki személyautóval közlekedett.

Forrás: Pixabay

Az intézkedéskor a helyi férfi vezetői engedélyt nem tudott átadni az egyenruhásoknak, majd kiderült, hogy azzal nem is rendelkezik - írja a police.hu. A járőrök a sofőrt előállították a Devecseri Rendőrőrsre, ezután őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Ellene szabálysértési feljelentést tettek engedély nélküli vezetés miatt. 
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy embert őrizetbe vett és három főt elfogott, közülük kettőt ittas vezetés elkövetéséért. A járőrök tíz embert előállítottak, kettőt az ellenük érvényben lévő körözés miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!