Három nap összefoglalója

2023.01.02. 07:47

Hat embert vettek őrizetbe az elmúlt napokban

Az elmúlt 72 óra rendőrségi eseményei Veszprém vármegyében.

police.hu

Forrás: police.hu

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök kettő személyi sérüléssel és tizennégy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány hat embert őrizetbe vett, tizenötöt előállított, kilenc főt elfogott, akik közül hetet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést nyolc esetben hajtottak végre.

A Tapolcai Rendőrkapitányság járőrei 2023. január 1-jén 01 óra 28 perckor Tapolca belvárosában igazoltattak egy 20 éves kalocsai illetékességű személyt. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Bajai Járási Bíróság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel a kiszabott pénzbírság befizetését elmulasztotta.
A férfit - elfogását követően - a rendőrök előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. - közölte a rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!