Elfogták

2023.01.20. 08:00

Két hatóság is körözte az igazoltatott férfit

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései.

police.hu

Illusztráció

Forrás: rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és hat személyt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Tizenkét embert állítottak elő, közülük kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. január 19-én reggel Veszprémben igazoltattak egy 47 éves szombathelyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága jogtalan elsajátítás elkövetése miatt, a Kőszegi Rendőrkapitányság pedig csalás bűncselekmény elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. A járőrök a körözött személyt ezt követően előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták - közölte a rendőrség

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!