Önbíráskodás

2023.04.06. 16:20

Fenyegette és bántalmazta testvérét egy Pápa környéki férfi

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 24 éves férfit.

police.hu

Forrás: illusztráció

A rendőrséget 2023. április 5-én délután értesítette a sértett arról, nem sokkal azelőtt felkereste őt otthonában a felnőtt fia, aki pénzt követelt tőle, majd bántalmazta a 15 éves féltestvérét is.  A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 24 éves Pápa környéki településen élő férfi egy korábbi tartozás megadására szólította fel az édesanyját, majd miután nem hitte el, hogy a hölgy még nem kapott fizetést, bement a féltestvére szobájába. A fiútól először fenyegetéssel követelte a mobiltelefonját, majd a fiatalt több alkalommal mellkason ütötte és megszorította a karját és a nyakát is, így megszerezte tőle a készüléket. Ezt követően ismét fenyegetni kezdte a testvérét, aki tartva az újbóli bántalmazásoktól, belépett abba a banki alkalmazásba is, amelyen testvére le tudta ellenőrizni, hogy az édesanyjuk számára még nem utalták a munkabért. Ezek után a férfi távozott a lakásból.

A 24 éves elkövetőt a járőrök egy órán belül elfogták és előállították, majd a nyomozók önbíráskodás bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták - tájékoztatott a rendőrség

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!