Rendőrségi hírek

2023.04.04. 13:57

Fogdára került a körözött veszprémi férfi, mert nem fizette be a pénzbírságot

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Forrás: Rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és öt személyt fogott el, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Hat embert állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. április 3-án 18 óra körül Veszprémben igazoltattak egy 53 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, ugyanis nem fizette be a rá kiszabott pénzbírságot, majd a Veszprémi Járásbíróság szabálysértési elzárását rendelte el.  

A járőrök ezután előállították, és a Veszprém Vármegyei Rrendőr-főkapitányság fogdájába szállították - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!