24 óra krónikája

2023.05.11. 09:53

Ittasan, bukósisak nélkül motorozott - amíg a rendőrök meg nem állították

A járőrök 2023. május 10-én délután Balatonszőlős belterületén állítottak meg egy bukósisak nélkül motorkerékpárral közlekedő férfit - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. Az egyenruhások a helyi férfit ezután további mintavételre előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, a mért érték alapján közigazgatási bírságot szabtak ki részére, valamint közlekedési szabályok megszegése miatt feljelentést tettek vele szemben.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és kettő anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három főt fogott el, ebből kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Négy személyt állítottak elő, köztük két embert ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést kettő esetben hajtottak végre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!