Egy benzinkúton fogták el

2023.07.03. 09:35

Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt állítottak elő a veszprémi rendőrök egy 72 éves sofőrt

A járőrök július 2-án 18 óra körül az egyik veszprémi benzinkúton ellenőriztek egy kistehergépkocsit és annak vezetőjét - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Mint írják, az intézkedés során megállapították, hogy a 72 éves helyi lakos nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, ugyanis 2023. július 19-ig a Veszprémi Rendőrkapitányság eltiltotta őt a járművezetéstől.

Az egyenruhások a férfit ezután előállították, és ellene járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök öt személyi sérüléssel járó és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, közülük hármat az ellenük kiadott körözések alapján. Harminchárom embert állítottak elő, köztük tizenkettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!