24 óra krónikája

2023.07.06. 07:42

Erősre itta magát, aztán megpofozta a kukát a vilonyai férfi

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. július 5-én 14 óra körül arról, hogy ismeretlen tettes Vilonyán egy műanyag hulladékgyűjtőt ütöget - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Mint írják, a kiérkező járőrök a helyszínen igazoltatták a 44 éves helyi lakost, akivel szemben alkoholszondás vizsgálatot is végeztek, mely pozitív értéket mutatott. Az egyenruhások a férfit ezután előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, és vele szemben garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és három személyt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Hat embert állítottak elő, köztük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!