Sokan rosszul lettek

2023.07.25. 16:02

Randidrog kerülhetett az italokba a Balatonnál

Többen is rosszul lettek egy balatonalmádi kocsmánál az elmúlt hétvégén, ahol Csontos Dávid tulajdonos szerint randidrog kerülhetett a gazdátlanul hagyott italokba. A rendőrséghez nem érkezett bejelentés, de vizsgálódnak.

Kovács Erika

Ne hagyjuk őrizetlenül a poharunkat

Forrás: Csontos Dávid

– Az elmúlt napokban sajnos olyan kellemetlen incidens történt a Balatonalmádiban lévő Tulipán Udvarban, amire muszáj felhívni mindenki figyelmét. A hétvégén egymás után rövid idő alatt rosszul lettek, még mentőautó is érkezett az üzlethez – fogalmazott Csontos Dávid. Az udvarnál működő kocsma tulajdonosa szerint könnyen lehetett volna tragédia is. Azt írta, hatalmas mázli, hogy hamar összeállt a kép, így az ügynek megvan a feltételezett elkövetője, aki a kamerafelvételek és a vallomások alapján már a hatóság látóterébe került.

– Maximális tisztelet az egyenruhásoknak, akik átérezve a helyzet súlyát azonnal a helyszínen voltak és megtették az ilyenkor szükséges lépéseket – fogalmaz posztjában Dávid. Közölte, a kocsma személyzete mostantól minden felügyelet nélkül hagyott italt kiborít, hogy elkerüljék a hasonló eseteket. Arra kér mindenkit, ne hagyják az italokat gazdátlanul az asztalokon és senki ne fogadjon el idegentől italt!

Az ügyben megkerestük a rendőrséget, ahol Bartók Judit szóvivő közölte, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányságra bejelentés nem érkezett a témával kapcsolatban. A hétvégén a Balaton-parti rendőrkapitányságok munkatársai a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság programja alapján bűnügyi, körözési, ifjúságvédelmi, közrendvédelmi és szórakozóhelyek ellenőrzését is végeztek, amely érintette az almádi vendéglátót is. A rendőrök  jogsértés miatt nem intézkedtek. A közösségi oldalon megjelent posztban lévő információkat a rendőrség vizsgálja.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!