Rendőrségi hírek

2023.08.08. 15:00

Robogóra ült a zalaszegvári fiatal, holott eltiltották a vezetéstől

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Illusztráció

Forrás: police.hu

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és öt személyt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. augusztus 7-én 16 óra körül Apácatorna belterületén igazoltattak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő 19 éves zalaszegvári lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfit egy korábbi engedély nélküli vezetés miatt a Tapolcai Rendőrkapitányság 2024. június 20-ig eltiltotta a járművezetéstől. Az egyenruhások a fiatalt ezután elfogták, majd előállították a Devecseri Rendőrőrsre, és ellene járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indítottak - police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!