Nem kezdte meg az elzárását

2023.08.18. 12:00

Körözött személyt fogtak a várpalotai rendőrök

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Veol.hu

Forrás: Veszprém vármegyei rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány hét főt fogott el, közülük egy embert az ellene kiadott körözés alapján. Hét személyt állítottak elő, köztük négyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. augusztus 17-én délután Várpalotán igazoltattak egy 53 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a nő ellen a Várpalotai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki. Egy korábbi pénzbírságot nem fizetett be, majd a büntetést az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta, ám annak letöltését sem kezdte meg a nő. A körözött személyt a rendőrök ezután előállították, majd a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították - tájékoztatott a rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!