Rendőrségi hírek

2023.08.28. 16:00

Körözött személyt kaptak el a rendőrök Várpalotán

Az elmúlt 72 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Forrás: police.hu

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök tizenhat személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy főt vett őrizetbe és húsz személyt fogott el, közülük hármat az ellenük kiadott körözések alapján. Harmincöt embert állítottak elő, köztük tizenhetet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. augusztus 25-én délután Várpalotán igazoltattak egy 40 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Debreceni Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki szabálysértési elzárás végett. Az egyenruhások a körözött személyt ezt követően előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!