Garázdaság a cukrászdában

2023.08.14. 18:00

Szitkozódott, kiabált, marcipánfigurával dobta meg a kiszolgálót egy ittas budapesti nő

Balatonalmádi egyik cukrászdájában kihívóan közösségellenesen viselkedett egy nő augusztus 13-án késő délután - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Mint írják, a budapesti lakos süteményt és fagylaltot vásárolt elvitelre, valamint egy marcipánfigurát vett le a polcról, amit a vele lévő gyermeknek adott. A kisgyerek, miután kibontotta az édességet, beleharapott. A vásárló nő furcsa viselkedése feltűnt a kiszolgálóknak és a cukrászdában tartózkodó vendégeknek is, ám amikor az egyik alkalmazottra sértő és bántó kijelentést tett, távozásra szólították őt fel. 

A budapesti lakos a marcipánfigurát dühében a kiszolgáló irányába hajította, és szitkozódva, kiabálva távozott a gyermekkel. 

Röviddel később már autóval érkezett vissza a cukrászdához a nő, és folytatta a kiabálást, ami a vendégekben és a kiszolgálókban is megbotránkozást és riadalmat is keltett.

Az időközben helyszínre érkező rendőrök a garázda személyt igazoltatták, majd az intézkedés során vele szemben alkoholszondás ellenőrzést végeztek, mely pozitív értéket mutatott.

A 38 éves budapesti lakos ellen garázdaság és ittas járművezetés miatt is eljárás indult a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!