Rendőrségi hírek

2023.08.25. 16:07

Úgy gondolta, nem lesz baj abból, ha alkoholt iszik vezetés előtt, de tévedett a pápai férfi

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és kilenc személyt fogott el, közülük hatot bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Tizenkét embert állítottak elő, köztük kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. augusztus 24-ére virradó éjszaka Alsóörsön állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, melyet a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat alátámasztott. Az egyenruhások a 32 éves pápai férfit ezután további mintavételre előállították, és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek - írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!