Ittas vezetés

2023.11.13. 18:00

A Tapolca környéki nő sem tanult a hibájából

Az egyenruhások büntető- és szabálysértési eljárást is indítottak a 42 éves nővel szemben.

Veol.hu

Forrás: police.hu

A járőrök 2023. november 10-én este Tapolcán megállítottak egy autót. A sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, melyet alátámasztott az alkoholszondás vizsgálat. A 42 éves, Tapolca környéki kistelepülésen élő nőt ezután további mintavételre előállították, majd a szükséges intézkedést követően szabadon bocsátották.

Másnap este egy Nemesgulács külterületén történt anyagi káros balesethez riasztották a rendőröket. Az egyenruhások megállapították, hogy a jármű vezetője ugyanaz, akit előző nap Tapolcán fogták el ittas járművezetés gyanúja miatt, és elvették a jogosítványát.  Az alkoholszonda ez alkalommal is pozitív értéket jelzett nála. A járőrök a nőt ismét előállították, és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást kezdeményeztek, az engedély nélkül vezetés miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek ellene - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!