Összehangolt akció

2023.12.13. 14:05

Bilincsben a veszprémi kábítószer-kereskedő (videó)

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai összehangolt akció keretében csaptak le egy illegális szereket árusító 36 éves férfire.

Veol.hu

7 kilogrammot meghaladó kábítószergyanús növényi származékot találtak

Forrás: Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt indított eljárást egy 36 éves veszprémi lakossal szemben. Információ merült fel ugyanis arra, hogy az elkövető huzamos ideje anyagi haszonszerzés céljából rendszeresen drogot árul a lakásán ismerőseinek - tájékoztatott a rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai összehangolt akció keretében december 12-én délelőtt lakóhelye közelében fogták el a férfit.

A rendőrök a tettes lakásán tartott kutatás során 7 kilogrammot meghaladó kábítószergyanús növényi származékot, illetve por állagú anyagot, valamint mintegy 1000 darab tablettát és közel 10 millió forintnyi pénzt foglaltak le.

Az elkövetőt előállították a rendőrségre, ahol a nyomozók őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, és az ügyészségen kezdeményezték letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!