Katasztrófavédelem

2023.12.13. 10:03

Kiégett egy ház a Balatonnál, mi lesz a lakójával?

Kigyulladt eddig ismeretlen okból egy 90 négyzetméteres ház Balatonakarattyán, december 13-án reggel, erősítette meg értesülésünket Csondor Henrietta katasztrófavédelmi szóvivő.

Kovács Erika

Forrás: BM OKF

A szóvivő azt mondta, egy ember tartózkodott a házban, akit a mentősök kórházba szállítottak. Az oltásnál a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a balatonfűzfői, a pétfürdői és a siófoki tűzoltók dolgoznak jelenleg is. A tűzoltók az épületből egy egészségügyi és két gázpalackot vittek ki. Úgy tudjuk, a ház kiégett. A helyi önkormányzattól azt szerettük volna megkérdezni, mi lesz a ház lakójával, ha kijön a kórházból? Amint elérjük őket, megírjuk. Ha lesz információnk a ház lakójáról, illetve állapotáról, azt is közöljük.

Frissítve

Matolcsy Gyöngyi polgármester lapunknak elmondta, tudomása szerint egy idős, mozgáskorlátozott férfit könnyű füstmérgezéssel szállítottak kórházba. Amint kiengedik, lesz hol laknia, mert egy illető, névtelenségét kérve, lakhatást ajánlott neki. A férfi számára később az önkormányzat keres, illetve biztosít lakást.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!