Sok a gyorshajtó

2023.12.20. 12:00

Koncentrált sebességmérést végeztek Veszprém vármegyében

A balesetek számának csökkenése érdekében a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai folyamatosan akciókat tartanak a vármegye közútjain és szűrik ki a forgalomból a szabálytalanul közlekedő sofőröket.

Veol.hu

Folyamatos az ellenőrzés

Forrás: Facebook/Veszprém vármegyei rendőrség

Az egyenruhások 2023. december 19-én koncentrált sebességmérést végeztek. Az akció során a megengedett legnagyobb sebességhatár túllépése miatt 28 járművezetővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, 17 főt közigazgatási bírsággal sújtottak, 11 sofőr ellen szabálysértési feljelentést tettek, valamint 24 esetben az objektív felelősség alapján kezdeményeztek közigazgatási eljárást az üzembentartóval szemben – közölte közösségi oldalán a Veszprém vármegyei rendőrség. 

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyben felhívta a járművezetők figyelmét, hogy a közlekedési balesetek elkerülése érdekében mindig tartsák be a megengedett sebességhatárokat! A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!