Ügyészség

2023.12.14. 17:23

Marihuánát, speedet és kokaint is találtak a veszprémi férfi lakásán (videón az elfogás)

Kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsított férfi letartóztatását rendelte el a Veszprémi Járásbíróság az ügyészség indítványára.

Veol.hu

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozásának adatai szerint a 36 éves veszprémi férfi 2022 októberétől ismerőseinek a lakásában és az előre megbeszélt helyeken kábítószert értékesített.

2023. december 12-én a nyomozók házkutatást tartottak a férfi lakásán, ahol nagyobb mennyiségű kábító hatású anyag, marihuána, speed, kokain, emellett több száz tabletta, mérlegek, daráló és őrlőkészülék, valamint közel 9 millió forint készpénz került lefoglalásra.

A férfit a nyomozó hatóság őrizetbe vette és gyanúsítottként hallgatta ki a kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A Veszprémi Járási Ügyészség indítványozta az elkövető letartóztatását, melyet a bíróság a szökés, a bizonyítás megnehezítésének és a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében egy hónap időtartamra elrendelt. A végzés végleges - közölte a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!