Bódulat

2024.02.20. 10:53

"Fűszag" terjengett egy veszprémi lépcsőházban, egy férfit őrizetbe vettek a rendőrök

A veszprémi rendőrök kábítószergyanús anyagot foglaltak le, és büntetőeljárást indítottak egy 30 éves helyi férfi ellen.

Veol.hu

Állampolgári bejelentésre érkeztek ki a járőrök egy veszprémi társasházhoz 2024. február 15-én este - írja a police.hu. A lépcsőházban már jól érezhető volt a bejelentő által említett jellegzetes „fűszag”. A rendőröknek ajtót nyitó férfi bódult állapotban volt. Ruházata átvizsgálásakor előkerült egy zacskó, benne zöld, kábítószergyanús növényi származékkal. A kutatások során a rendőrök a hűtőbe rejtve egy simítózáras tasakban 100 darab tablettát találtak. Ezután előállították a 30 éves helyi férfit, és a vele szemben végzett drogteszt pozitív értéket jelzett.

A nyomozók – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. Az adatok alapján a tettes nem csupán maga használta a drogot, hanem másoknak is adott el belőle, ezért kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt is felelnie kell.

A nyomozó hatóság kezdeményezte a férfi letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!