Tűzeset

2024.02.04. 18:07

Kigyulladt egy családi ház Lesencefaluban - Frissítve!

A tűzoltók a Kossuth Lajos utcában oltják a lángokat.

Veol.hu

Helyszín: Lesencefalu, Kossuth utca

Forrás: Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy megközelítőleg száz négyzetméteres családi ház Lesencefaluban, a Kossuth Lajos utcában. A badacsonytomaji és a keszthelyi hivatásos, valamint a tapolcai önkormányzati tűzoltók két vízsugárral oltják a lángokat. A munkálatokat segíti a badacsonytomaji vízszállító is - számot be róla a katasztrófavédelem

Frissítés!

Megfékezték a tüzet Lesencefaluban, a Kossuth Lajos utcában, ahol egy megközelítőleg száz négyzetméteres családi ház égett. A lángok átterjedtek a melléképületre és kettő személygépkocsira is, melyek közül az egyik jármű megsemmisült. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett badacsonytomaji és keszthelyi hivatásos, valamint tapolcai önkéntes tűzoltók vonultak ki a helyszínre. Az egységek kilenc vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. A rajok jelenleg utómunkálatokat végeznek. (Forrás: katasztrofavedelem.hu)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!