Egymilliós kárt okozott

2024.02.28. 14:19

Több mint ezernégyszáz liter gázolajat lopott teherautókból egy veszprémi férfi (videó)

Több mint ezernégyszáz liter gázolajat lopott el négy hónap alatt különböző veszprémi cégek teherautóiból egy helyi férfi.

Veol.hu

Fotó: rendőrség

Az első bejelentés 2023. november 3-án érkezett a Veszprémi Rendőrkapitányságra egy építőipari cég telephelyéről - írja a police.hu. Ekkor mintegy háromszáz liter gázolaj hiányzott két tehergépkocsiból, amelyek tanksapkáját előző éjszaka lefeszítette az ismeretlen tettes, majd lefejtette az üzemanyagot. További négy veszprémi telephelyről érkezett még bejelentés hasonló módszerrel elkövetett lopásról 2024. február 22-ig. A kár megközelíti az egymillió forintot. 

A nyomozók beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 46 éves veszprémi lakost, akit 2024. február 26-án lakóhelyén elfogtak, majd a helyi rendőrkapitányságon kihallgatták lopás bűntette miatt.

A férfi ingatlanjánál, valamint a vásárló ismerős házánál kutatást tartottak a nyomozók, és több mint kétszázötven liter gázolajat lefoglaltak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!