Összehangolt akció

2024.02.15. 16:24

Veszprémben és Szentgálon csapott le a rendőrség és a TEK, három drogdílert vettek őrizetbe (videó)

Összehangolt akció keretében csaptak le az illegális szert árusítókra a rendőrök – közölte a rendőrség.

Kovács Erika

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatósága kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt indított eljárást három férfival szemben, mert információ merült fel, hogy anyagi haszonszerzés céljából tiltott szereket árultak. 

A 41 éves velemi férfit a rendőrök február 9-én délután az egyik veszprémi benzinkúton fogták el, és az autójában egy cigarettásdobozba elrejtve nejlontasakba csomagolt kábítószergyanús port találtak és foglaltak le. A másik elkövetőt, egy 20 éves veszprémi férfit az egyenruhások február 14-én reggel Szentgálon, harmadik társukat a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársai segítségével fogták el Veszprémben. 

Az elfogásokkal párhuzamosan több ingatlant, valamint érintett járművet kutattak át a nyomozók. Ennek során elektronikai eszközöket és fegyvernek látszó tárgyakat foglaltak le. 

A terjesztőket – akik közül az egyik küzdősportokban országos bajnok – kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, kihallgatták, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!