Nemesvámos

2017.11.29. 17:30

Törődnek a dolgozókkal

Mintegy 300 millió forintos költséggel új öltözőépületet adtak át az MTD Hungária Kft-nél. A régi öltöző helyén pedig további gyártást terveznek.

Tremmer Tamás

Az európai vezérkar és az amerikai tulajdonos egyaránt megjelent Nemesvámoson, az MTD Hungária Kft. beruházásának avatásán. A vállalatnál egy új öltözőépületet adtak át, erre az eseményre érkeztek a nem mindennapi vendégek.

- Van mit ünnepelni mostanában. Tavaly emlékeztünk meg a magyarországi leányvállalat fennállásának huszadik évfordulójáról, most pedig ismét itt vagyunk, hogy átadjuk az új épületet – mondta Robert T. Moll tulajdonos, az MTD Worldwide elnök-vezérigazgatója.

A 300 millió forintos beruházás valamivel több mint fél év alatt készült el. A kétszintes épületben – amely hatszáz négyzetméter alapterületű – 800 öltözőszekrényt tudnak elhelyezni. A személyügyekkel foglalkozó kollégáknak is kialakítottak egy irodahelyiséget, valamint egy képző termet is létrehoztak. A beruházás közvetve termelési célokat is szolgál, a régi öltözők helyén ugyanis gyártófelülelet hoznak létre.

Robert T. Moll hangsúlyozta, a nemesvámosi társaság fontos üzeme az MTD-nek. Ez az egyetlen olyan európai gyártóközpont, ahol fűnyírókat, fűnyíró traktorokat és hómarókat gyártanak. A vállalat évről évre növekszik, termelékenységben, minőségi termék előállításban folyamatosan fejlődik.

- Örömteli látni a növekedést. Ugyanakkor számunkra legfőbb érték az ember. Ez az új beruházás is azt mutatja, hogy törődünk a dolgozókkal, minél jobb körülményeket kívánunk biztosítani számukra.

Veisz József ügyvezető igazgató köszönetet mondott Mojzer Tibor projektvezetőnek, aki a beruházást levezényelte. Az első öltözőszekrény kulcsát Csizmadia István vehette át, aki 21 éve dolgozik a vállalatnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában