vége a lezárásnak

2017.12.01. 13:59

Újra megnyitják a Budapest utat!

Helyreáll a rend Veszprém belvárosában.

Horváth Virág / VMJV Polgármesteri Hivatala / ÉNYKK/ Marton Attila

Fotó: Pesty Márton

Fotó: PESTHY MARTON

A Budapest út felújításának utolsó fázisa és a burkolati jelek festése a kivitelező tájékoztatása szerint 2017. december 1-jén (péntek) elkészül. A forgalmi rend 2017. december 2. (szombat) 8.00-tól visszaáll az eredeti állapotra – közölte a VMJV Városüzemeltetési Iroda.

Fotó: Pesty Márton

A buszmenetrend változásairól az ÉNYKK közölte:

Veszprém belterületén, a Budapest út – Jutasi út körforgalmi csomópont Budapest irányú kihajtó ága, valamint a Balaton Pláza közötti útszakasz 2017. október 9-én kezdődött lezárása megszűnik.

Fotó: Pesty Márton

2017. december 2-án 08.00 órától az országos, regionális és helyi járatok az eredeti útvonalukon, a hivatalos menetrendben meghirdetett megállóik érintésével közlekednek.

 

A városban zajló aktuális útépítésekről a város honlapján találhat bővebb tájékoztatást.

 Az elmúlt másfél hónapban a Budapest útnak a Jutasi úti körforgalomtól a Balaton utcáig tartó szakasza újult meg: a teljes útpálya, valamint mindkét oldalon a járda és két buszmegálló. A felújításról azért határozott az önkormányzat, mert az elmúlt években elöregedett és több helyen megrepedezett az útszakaszon a burkolat. Pénteken utolsó fázisához értek a munkák, a szakemberek az útburkolati jeleket festették fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában