környezetszépítési akció

2018.05.12. 15:00

Egynyári virágok pompáznak Veszprém belvárosában

Civil szervezetek tagjaival folytatódott a veszprémi virágültetés pénteken a Bagolyvári utcában.

Marton Attila

Fotó: Penovác Károly / Napló

Némedi Lajos alpolgármester kiemelte, az idei közterületi virágosításoknak különös jelentőséget ad, hogy tavaly Veszprém győzött a Virágos Magyarországért versenyen, amelynek révén idén nemzetközi megmérettetésben vesz részt a város.

Temesvári Balázs, Édes Gyuláné, a társaskör elnöke, Kavalecz Tibor, a Lokálpatrióták társelnöke és Némedi Lajos virágot ültetnek a Bagolyvári utcában Fotó: Penovác Károly / Napló

Temesvári Balázs, a VKSZ Zrt. vezérigazgatója elmondta, a tavaly elindított Városunk, Veszprém mozgalomhoz több mint húsz civil szervezet csatlakozott és hajtottak végre környezetszépítési akciókat. Megjegyezte, a zsűri június végén látogat Veszprémbe és értékeli a város környezetét.

Pénteken több mint ezer darab egynyári virágot – paprikavirágot, petúniát, legényrózsát – ültettek el a szolgáltató szakemberei a Cserhát Társaskör, a Lokálpatrióták Egyesülete és az Újtelepi Baráti Kör több tagjával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában