veszprém

2018.05.23. 07:00

Hetedszer is mozgalmas nap a fiatalokért

A Kolostorok és Kertek Rendezvénytér adott otthont annak a családi, egészség- és sportnapnak, amelyet a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület (VVHFE) szervezett, immár hetedik alkalommal.

Juhász-Léhi István

Ki az erősebb? Kötélhúzás a Séd partján Fotó: Pesthy Márton/Napló

– A hátrányos helyzetű fiatalokért egyesület tíz éve szervezi rendezvényét és erősíti a közösségi életet Veszprémben. A mostani esemény is ilyen, hiszen családi napra hívta az érdeklődőket. Nagyon sokan jöttek, ami nem csoda, hiszen színvonalas rendezvényt sikerült megszerveznie az egyesületnek – nyilatkozta a Naplónak Ovádi Péter országgyűlési képviselő, aki fővédnöke volt a napnak. Elmondta azt is, hogy örül a közel 300 diáknak, akik vetélkedőn mérték össze tudásukat, és örül annak is, hogy élettel telt meg az esemény csodás parkja.

Ki az erősebb? Kötélhúzás a Séd partján Fotó: Pesthy Márton/Napló

Molnár Roland, a VVHFE elnöke viszont annak örült, hogy ennyire színes programmá nőtte ki magát az a nap, amelyet a hátrányos helyzetű fiatalokért szerveztek. Mint elmondta: bízik benne, hogy tradícióvá válik a családi egészség-, környezetvédelmi és sportnap a városban. Míg a diákság vetélkedett (esetleg fociztak, netán Rudi bohóc előadást nézték, vagy Harley- Davidson motorokkal fotózkodtak), a felnőttek főztek, ugyanis a Magyar Étkek Főzőversenye elnevezéssel először rendeztek ilyen jellegű megmérettetést – idén a pörkölt volt a középpontban.

Jákói Bernadettől megtudtuk, hogy a főzőverseny mind a 17 csapata a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesület támogató partnerei közül került ki, és a családias, baráti hangulatú versenyen első három helyezést és különdíjat is osztottak a szervezők. Az első helyet az OOK Press Nyomda szerezte meg, második a BB Legenda csapata lett, míg a harmadik helyet a Vagnerláb csapata érdemelte ki. A különdíjat az IPhone Center nyerte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában