huszadik születésnap

2018.05.08. 19:16

Jubileumot ünnepelt a Külsővati Nyugdíjasklub

Vidám hangulatban, zenével és tánccal telt a Külsővati Nyugdíjasklub huszadik születésnapja. Az eseménynek a helyi kultúrház adott otthont.

Polgár Bettina

Fotók: Külsővati Nyugdíjasklub

A rendezvény alkalmával Aczél Péter, Külsővat polgármestere köszöntötte a nyugdíjasokat és a meghívott vendégeket. Mint mondta, húsz évvel ezelőtt még ő kezdeményezte a nyugdíjasklub elindítását, ami azóta is töretlenül folytatja a működését 20-30 fős taglétszámmal. – A külsővati nyugdíjasok ez idő alatt szép pályát futottak be. Már külön klubhelyiséggel rendelkeznek, ahol szívesen jönnek össze hétről hétre. Kirándulásokat, programokat, karácsonyi és farsangi ünnepségeket szerveznek, valamint a község rendezvényein is aktívan részt vesznek – emelte ki Aczél Péter.

Fotók: Külsővati Nyugdíjasklub

Az ünnepségen Fekete Sándorné, Margit, a Külsővati Nyugdíjasklub vezetője szólt a jelenlévőkhöz, felidézve az elmúlt húsz év fontos állomásait, és megemlékezve azon tagokról, akik már nem lehetnek köztük.

Fotók: Külsővati Nyugdíjasklub

Természetesen a torta és a színpadi programok sem hiányozhattak a húszéves jubileumról. A rendezvényen a házigazda Külsővati Nyugdíjasklub mellett részt vett a Bakonytamási Napsugaras Ősz Nyugdíjas Klub képviseletében Muhari Lászlóné, fellépett a Sokorópátkai Őszidők Nyugdíjas Klub és az Adorjánházi Nyugdíjas Klub, vidám műsort adtak a külsővati óvodások, verset mondtak az unokák, továbbá a celldömölki Rocky-Dilly Akrobatikus Rock and Roll Klub biztosította a szórakozást.

Fotók: Külsővati Nyugdíjasklub

A zenéről pedig Salamon Zoltán gondoskodott. Az eseményen nemcsak a klub fennállásának huszadik évfordulóját ünnepelték meg, hanem Aczél Pétert is felköszöntötték hetvenedik születésnapja alkalmából.

Fotók: Külsővati Nyugdíjasklub

Az ünnepségre Kovács Zoltán országgyűlési képviselő is ellátogatott, aki ugyancsak köszöntötte a nyugdíjasokat. Jó hangulatban, tánccal, kötetlen beszélgetéssel és természetesen közös múltidézéssel zárult a nap, a kultúrház falaira ugyanis kirakták az elmúlt két évtized emlékeit megörökítő fényképeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában