ingyen tréning

2018.05.16. 17:21

Vezetéstechnikai tréninget tartottak Pápán motorosoknak

Vezetéstechnikai tréninget szervezett a rendőrség a környéken élő motorosoknak – tudtuk meg Varga Balázs rendőr alezredestől, a Pápai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetőjétől.

Polgár Bettina

Fotó: Polgár Bettina

A második alkalommal megrendezett programon idén is a megyei főkapitányság forgalomellenőrző alosztályának munkatársai, motoros rendőrök működtek közre. A tréning során főként a finom manővereket gyakorolták a megjelent motorosokkal, mint a kikerülés, a nézőpont- vagy a súlypont-áthelyezés.

– Ezek tipikusan lassú sebesség mellett végrehajtható manőverek, amiket a mindennapokban nem biztos, hogy gyakorolnak a motorosok, a program keretében azonban térítésmentesen nyílt rá lehetőség – mutatott rá Varga Balázs.

Fotó: Polgár Bettina

A rendőr alezredes kiemelte, eddig idén nagymotorral szerencsére még nem történt baleset. – Reményeink szerint ez a tréning is hozzásegít majd minket a kedvező tendencia megtartásához – tette hozzá a közlekedésrendészeti osztályvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában