hallgatók és oktatók együtt

2018.06.30. 19:00

Nyárnyitó bulival köszöntötték a szünidőt az egyetemisták

A Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Karának oktatói és hallgatói közösen szervezték meg hagyományteremtő céllal a nyárnyitó eseményt.

Horváth Virág

A napokban rendezte meg a Pannon Egyetem Hallgatói Önkormányzata és a dékáni vezetés az MFTK nyárnyitó eseményét. Harmat Ádám a PEHÖK MFTK részönkormányzati elnöke a veol.hu kérdésére elmondta, hogy ez az első ilyen rendezvény, amelyet hagyományteremtő szándékkal szerveztek meg.

Prof. dr. Navracsics Judit, dr. Kalmár Zoltán, dr. Szentgyörgyi Szilárd, dr. Tóth József, valamint a HÖK részéről Kiss Vivien, Varga Petra, Horváth Carmen, Gáncs Orsolya és Harmat Ádám dolgozott azért, hogy ezen a kari eseményen nem csak a jelenlegi hallgatók, de az ide jelentkezők, valamint az öregdiákok is jó hangulatban búcsúztassák el a félévet, jobban megismerjék egymást, a kar oktatóit, és a Pannon Egyetemet.

Harmat Ádám a PEHÖK MFTK részönkormányzati elnöke Fotó: Horváth Virág / Napló

A kari esemény nem titkolt szándéka az is volt, hogy az esemény által vonzóbbá tegyék a lehetséges hallgatók számára a kart, az egyetemet és esetleg meggyőzzék őket, arról, hogy a Pannon Egyedtemet lenne a legjobb a Felvi-s listájukon az első helyre tenni (ha esetleg nem így lett volna eddig is) , az egyszeri sorrend módosítás határideje ugyanis 2018. július 11., így a felvételizőknek még van idejük meggondolni magukat.

 

Az esemény során több csapatépítő játékkal készültek a szervezők, amelyekben drámapedagógiai elemeket is felhasználtak. A játékokat a testület állította össze, az esemény során pedig Horváth Carmen volt a moderátor, aki drámapedagógiát tanul a Pannon Egyetemen. Oktatók és hallgatók közösen vettek részt „rapid randin”, összemérhették tudásukat a népszerű „pletyka” játékban, megmozgatták magukat a BUMM játékban, és kitöltötték az egyetemmel és általános műveltséggel kapcsolatos kvízt is.

A jó hangulatú eseményre nagyon sok hallgató ellátogatott, és az egyetemi bulikon megszokott batyus hangulat, és a hagymás zsíroskenyér illat egészen késő estig kitartott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában