Virágos és tiszta városi udvarok

2018.08.21. 07:00

Elismeréseket kaptak a legszebb tapolcai porták tulajdonosai

Az Ünnepi napok és borhét megnyitóján vehették át elismeréseiket a Virágos Tapolcáért verseny ez évi díjazottjai.

Tóth B. Zsuzsa

Díjazott, virágos erkélyek a Cséby udvarban. A tópartra sétáló turisták is megcsodálják a virágözönt

A felhívásra 138 jelölés, illetve nevezés érkezett. Közülük 30 ingatlan tulajdonosa korábban már megkapta a „Tiszta udvar- Rendes ház” táblát, így ők nem vehettek részt a versenyben a kiírás szerint. A zsűri 60 családi házat, 34 előkertet és 14 erkélyt pontozott. Döntése alapján 15 családi ház kapta meg a „Tiszta udvar- Rendes ház” táblát, a virágvásárlási utalványt és a díszoklevelet. Míg 10 előkert és 10 erkély tulajdonosa oklevelet virágutalványt kapott.

Díjazott, virágos erkélyek a Cséby udvarban. A tópartra sétáló turisták is megcsodálják a virágözönt

A Tiszta udvar, rendes ház táblát a Fenyves utcai Szabó Marianna, a Véndek utcai Fekete Csilla, a Bán S. utcai Gáspár György, a Gondviselés Alapítvány dr. Somogyi József Idősek Otthona, a Török J. utcából T. Szabó László, a Fenyves utcából Mayer József, a Szabó Magda utcából Hortobágyi László, a Bartók utcából Sörös László, a Vajda utcából Bindics Attila, a Sütő utcából Cinege Bálint, a diszeli Szabó E. utcából Gerald Trümper, a Martinovics utcából Hederics Tamás, a Vajda utcából Molnár József, a Fenyves utcából Molnár Zoltán és a Glázer utcából Fábsits Imre vehette át.

Előkert kategóriában a Véndek utcai Hegedüs László, a Bem utcai társasház, a Berzsenyi utcai Sáfárné Halász Nikoletta, a Csányi utcai Hegedüs János, a Berzsenyi utcai Kocsis Lászlóné, a Juhász utcai Bencze Sándor, a Fenyves utcai Szabóné Török Anna, a Véndek utcai Sabján Ernő, a Kazinczy tér 11. társasház és a Fenyves utcai Parragi Ferenc érdemelt ki.

Erkély kategóriában a Vajda utcai Réfy Gyulánét, a Deák utcai Véber Ferencnét, a Fő téri Orbán Kálmánné és a Cséby udvarban Ódor Magdolna, Schmidt Marianna és Partos Beáta, a Berzsenyi utcában Éderné Biczó Ibolya, Kocsis Lajosné, Katona Balázs és Fülöp Ferencné, a Kazinczy tér 15. szám alatt Somogyi Kálmánné és Czapp Róbert kapott elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában