MEG-A-PARTY

2018.08.27. 08:00

Esernyős partyt tartottak Zircen

Jól sikerült az idén is a nyárbúcsúztató MEG-A-PARTY, melyet a Betérő udvar kereskedői szerveztek, az idén harmadik alkalommal.

Müller Anikó Hanga

 

Gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt kínáltak programot.

– Szeretnénk városunk kulturális kínálatát szélesíteni és színesíteni. Jó lenne, ha a programjainkon részt vevő gyermekek számára maradandó élmény lenne, és sokáig emlegetnék az esernyős partyt, a díszletet ugyanis színes ernyőkből készítettük. A tavalyihoz képest bővítettük a gyermekeknek szóló meglepetéseinket, kakaóval, kaláccsal, üdítővel kínáltuk őket, mondta a szervezők nevében Kukoda Elekné.

Az apróságoknak gyurmaformázó-, aszfaltfestő versenyt hirdettek, volt arcfestés, a nagyobbak lerajzolták eddigi MEG-A-PARTY-s élményeiket és bárki benevezhetett, életkortól függően a buborékfújó bajnokságba. A dudari Hegedűs Árpád a kosárfonás rejtelmeit tanította az érdeklődőknek. A gyermekek nagy örömére a Hapek családdal lovaskocsizáson vehettek részt, a szekéren Ivanovics Imre teremtett jó hangulatot harmonikazenéjével.

Felléptek a helyi ugrókötelesek, a Zirci Ritmus Tánc és Mozgásművészeti Egyesület növendékei, Andi bohóc, a Zirci Vegyeskórus, Tóth Tünde énekesnő, Ivanovics Imre, volt gyermek- és felnőtt tombolasorsolás, majd Dj Kincsee, Dj Tehel Kari és SolymiConga szórakoztatta a megjelenteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában