minden szavazat számít

2018.10.29. 07:00

Gyermekmosoly pályázat – Még egy hétig lehet jelentkezni

A veol.hu és a Napló újra meghirdette nagy sikerű Gyermekmosoly pályázatát két kategóriában ( 0-3 éves és 4-7 éves korosztály) azon Veszprém megyei szülőknek, akik úgy gondolják, gyermekük, unokájuk mosolya a legszebb a világon.

A veol.hu oldalon már ezer feletti pályázat érkezett, aki viszont szeretne a játékhoz kapcsolódni, az egészen november 5-ig megteheti, várjuk a gyermekek fotóit a veol.hu/gyermekmosoly oldalon.

Képeket beküldeni november 5-én 9 óráig lehet. A fotókra folyamatosan lehet szavazni, a szavazást is november 5-én 9 órakor zárjuk.

Aki már pályázott, annak még van ideje arra, hogy a facebookon szavazásra buzdítsa ismerőseit, hogy minél több szavazattal megnyerhessék a CEWE ajándékutalványok egyikét.

Nyeremények mindkét korosztálynál (0-3 éves és 4-7 éves):

1. díj: 30 000 Ft értékű CEWE ajándékutalvány

2. díj: 20 000 Ft értékű CEWE ajándékutalvány

3. díj: 10 000 Ft értékű CEWE ajándékutalvány

A CEWE ajándékutalvány bármilyen fényképes ajándéktárgyra beváltható. A nyeremény felhasználója csodálatos, kézzelfogható emlékeket készíthet fotóiból, amelyet CEWE fotókönyv, CEWE naptár vagy akár fali dekorációként ajándékba is adhat szeretteinek.

Az első 30 legjobb fotó – mindkét kategóriában – részt vehet a megyei napilapos második fordulóban is, ahol további ajándékutalványokért megy majd a küzdelem.

A verseny szabályai röviden:

- a versenyben csak Gyermekmosoly témában fogadunk el fotókat, ha a fotó eltér a megadott témától, a végeredménynél nem vesszük figyelembe;

- a versenyben csak Veszprém megyében élő családok vehetnek részt;

- egy fotón csak egy gyermek szerepelhet – ikrek esetében kérjük a külön-külön pályázást;

- egy szavazó egy Facebook-profillal képenként egy szavazatot tud leadni;

- a feltöltött fotó mellé mindenképp írja oda, melyik településen készült és melyik kategóriába szánja (0-3 vagy 4-7 év);

- amelyik fényképnél nincs településnév és kategória feltüntetve, a végeredménynél nem vesszük figyelembe;

- egy gyermek csak egy fotóval vesz részt a versenyben, azaz kizárólag csak 1 díjat nyerhet meg.

A részletes játékszabályzatot és adatvédelmi leírást itt találja.

Ha kérdése vagy problémája van a játékkal vagy a nevezéssel kapcsolatban, kérjük, a [email protected] e-mail címre írjon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában